Loading...

BMW afslører ny flagship SUV i Frankfurt, den store BMW X7 SUV

BMW-X7-Stor
BMW-X7-Stor
Den nye SUV fra BMW – X7

BMW tilføjer konstant til sit portfolio af SUVere og i Frankfurt blev en ny kæmpestor SUV afsløret, luksusmodellen X7. BMW X7 er stadig en koncept bil men forventes at komme i produktion allerede næste år. Den kommer tilmed at konkurrere imod Mercedes Benz GLS, Range Rover Autobiography og Volvo XC 90. I Frankfurt blev den vist som en seks personers luksus SUV men forventes at komme i 7 personers udgave når den kommer på markedet.

Reaktionen har været blandet. Det første man lægger mærke til er den kæmpestore grill som den nye X7 har fået. Mens grillen er det fleste BMW fans ka’ li, så synes mange at det er blevet for grotesk på den nye X7. I forhold til de små forlygter som minder om forlygterne på den nye Volvo XC 90, så bliver størrelsen af BMW grillen endnu mere tydelig. Men måske er det bare noget man skal vænne sig til. Det er ingen tvivl at BMW ser X7eren ikke som en subtle bil, men en bil der skal formidle luksus og stolthed. Den forventes at komme med en 3.0 liters diesel motor samt en 4.4 liters V8 benzin motor som giver over 400 HP, samt som en hybrid. Kabinen er en luskuriøs 7-er kabine og bilen kommer med et glastag som går hele vejen tilbage over alle tre sæderækker.

BMW-X7-interior
Glasstaget i den nye BMW X7. Læg mærke til logoet og navnet, Bayerische Motoren Werke.

Se den officielle BMW X7 launch movie:

BMW X7 i hovedrollen

Den nye BMW X7 skal spille en hovedrolle i BMWs luksus udbud og sætte tonen for det som kommer. Blandt andet har BMW besluttet at bruge sit fulde tyske navn i kommunikationen for sine luksus biler, Bayerishe Motoren Werke for at understrege sin tyske oprindelse, samt en ny udgave af sit logo hvor den blå farve har været skiftet ud for sort. Mens der er ingen som tvivler BW X7s luksus og performance er der mange som tvivler dens udssende, ikke mindst den store, nye grill. Spørgsmålet er om det kommer tilmed at være nedtonet inden X7 rammer produktion eller om vi simpelthen kommer tilmed at vænne os til det. Jeg syntes den var shockerende stor først når jeg mødte den i Frankfurt, men allerede den næste dag så havde jeg skiftet mening og synes den er super sej. Fuld af selvtillid. Hvad synes du?

BMW-X7-grill
Den store grill på den nye BMW X7

 

Se vores udvalg af BMW biltilbehør her på bilstyle.